image
 |  2 10 Грудня 2018 | 10:57

Ректор луцького вишу «пришив» екс-дружині злочин

Ректор Східноєвропейського національного університету Ігор Коцан намагається відсудити в колишньої дружини Наталії Коцан автомобіль, який сам і подарував.

Ігор Коцан написав заяву в поліцію щодо, ніби-то, вчинення злочину щодо нього його колишньою дружиною, а саме - незаконного заволодіння авто Mercedes Benz E-320. Це і стало причиною чергового судового розбирання.

Загалом, колишнє подружжя судиться одне з одним упродовж 5 років. Зокрема, у вересні 2016 року Ігор Коцан у Шацькому районному суді відсудив у колишньої дружини половину земельної частки в селі Мельники та в селі Липини.

Разом з тим, суд віддав йому і половину дачі та приватного будинку, розташованих за вказаними адресами.

Варто зазначити, що рішення у цій справі виносила уже колишній суддя Шацького райсуду Наталія Сушик, яку декілька місяців тому Вища рада правосуддя відсторонила від роботи через підозру в отриманні хабара. Тоді, автомобіль навіть не ставили, як предмет поділу, адже це – подарунок.

Вже у Луцькому міськрайонному суді Волинської області довели, що Наталія Коцан не вчиняла жодних неправомірних дій. Апеляційний суд залишив ухвалу без змін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ректор луцького вишу не сплачує «комуналку»

Ігор Коцан й надалі продовжує ігнорувати судові засідання. Не важливо, чи в ролі відповідача, чи позивача, до зали суду ректор не з’являється.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити