image
 |  11 7 Жовтня 2020 | 11:01

Ремонтні роботи у Луцьку: понад 100 споживачів тимчасово без газу

7-8 жовтня 2020 року фахівці АТ «Волиньгаз» проведуть ремонтні роботи по вул. Офіцерській у Луцьку.

Про це інформує пресслужба АТ «Волиньгаз».

7-8 жовтня 2020 року фахівці АТ «Волиньгаз» проведуть ремонтні роботи на газопроводі низького тиску по вул. Офіцерській у Луцьку. У зв'язку з цим відбудеться припинення газопостачання з 09:00 год. 7 жовтня 2020 р. до 17:00 год. 8 жовтня 2020 р., споживачам, які проживають за адресами: вул. Офіцерська (77 споживачів), вул. Кольцова (13 споживачів), вул. Котляревського (28 споживачів).

Під час робіт фахівці перепідключать газове регулююче обладнання, що покращить надійність системи газопостачання та підвищить безпеку використання газу у побуті.

Виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Ковельщині збирають допомогу луганським погорільцям

Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті!

Відновлення газопостачання 118 споживачам газу відбудеться з 07 жовтня 2020 року, після завершення ремонтних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проекту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів, відсутність заборгованості за транспортування та спожитий природний газ.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити