image
 |  0 11 Квітня 2020 | 11:28

Реванш? Єрмак заводить до Офісу президента людину Льовочкіна

Глава Офісу президента Андрій Єрмак завів до ОП людину екс-глави Адміністрації Януковича Сергія Льовочкіна, якого планує зробити заступником. Таким чином, Льовочкін зможе повернути вплив на українську політику.

Про це написав у Facebook політичний експерт Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

"Єрмак завів до Офісу президента людину Льовочкіна - Михайла Подоляка. Стало відомо, що Подоляк отримав окремий кабінет в будівлі. А ще - що його готують на місце заступника голови ОП замість Кирила Тимошенка. Цей персонаж з дуже цікавим "шлейфом". Коли Сергій Льовочкін був воістину всесильним заступником голови Адміністрації Януковича, Подоляк був "смотрящим" від нього за на той момент главою КМДА Олександром Поповим. Це на 100% людина Льовочкіна, його, так би мовити, очі і вуха. А ще - його голос. Тепер цей голос, судячи з усього, буде давати поради самому Андрію Єрмаку", - вважає політолог.

Він висловив здивування, що Єрмак, який намагався здаватися самостійним, вирішив піти на співпрацю з Льовочкіним.

"Просто цікаво: чому раптом Єрмак вирішив піти на настільки щільне співробітництво з "сірим кардиналом" Януковича? Невже Єрмак, завжди намагався показати, що він - сильна і самодостатня людина в політичній грі, ніяк не може обійтися без порад Льовочкіна? Або це спочатку була така гра в довгу авторства Сергія Володимировича, а зараз ми підходимо до її кульмінації? І як після цього заперечувати, що історія має властивість рухатися по спіралі", - резюмував Олексій Голобуцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дилетанти у владі переклали боротьбу з коронавірусом на місцеві громади, - депутат Луцької міськради

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилася інформація, що в будівлі Офісу президента на одному з кабінетів з'явилася табличка з підписом "Подоляк М. М." Стверджувалося, що цей кабінет підготовлений для близького до Сергія Льовочкіна Михайла Подоляка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити