image
 |  0 20 Липня 2019 | 21:17

Резонансна ДТП у Луцьку: прокурор на «бесі» протаранив газову трубу (ВІДЕО, ФОТО)

У Луцьку п'яний прокурор на BMW протаранив газову трубу.

ДТП сталася у ніч на 20 липня на вулиці Глушець, повідомляє ІА «Волинські Новини» з посиланням на очевидців аварії.

Як зазначається, прокурор, керуючи автомобілем BMW та рухаючись вулицею Глушець у напрямку Ковельської, виїхав на зустрічну смугу, аби обігнати інше авто. При цьому водій BMW перетнув суцільну лінію, порушивши правила ПДР, не впорався з керуванням та на повороті вилетів на узбіччя, де зіткнувся з огородженням газової магістралі. Після зіткнення було відчутно запах газу, тому свідки викликали на місце події газову службу.

Очевидці розповіли, що крім водія з автомобіля вийшло ще 7 пасажирів – усі були жіночої статі. Зі слів людей, при зіткненні у водія не спрацювала подушка безпеки, тому він тримався рукою за підборіддя, коли вийшов з авто.

Читвйте також: Застав з «коханцем»: у Луцьку чоловік жорстоко повівся з дружиною

Аби приховати, кому належить машина, прокурор почав зривати номерні знаки АС 8000 ЕК з неї. Проте встиг зірвати лише той, що знаходився позаду авто.

Помітивши, що на місце ДТП сходять люди, водій почав втікати у напрямку вулиці Братковського. За ним кинулись і пасажирки. На запитання людей, чому він втікає, прокурор відповів, що це буцімто не його авто і він не знає, кому воно належить.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити