image
 |  0 8 Березня 2019 | 14:32

Резонансна стрілянина у Луцьку: бандити в суді згадали про своїх дітей та батьків

Двоє учасників стрілянини на луцькій автомийці, які зараз перебувають у СІЗО, просилися додому. Олександр Барташук та Михайло Ількун, під час судового засідання наполягали на домашньому арешті, бо у них є діти та батьки. До залу суду також прибула вдова загиблого разом з сином.

Михайла Ількуна та Олександра Барташука судять у парі, так як і Тимура Байрамова та Дмитра Нагайчука, котрим кілька днів тому дали два роки умовно, тобто випустили на волю. Цим підсудним замість убивства інкримінують хуліганку. Чоловіки просяться на волю. Скаржаться на здоров’я, згадують про дітей та літніх батьків.

Нагадаємо, у результаті стрілянини на мийці, яка відбулася 5 листопада 2018 року, загинув чоловік. Ще двоє отримали тяжкі вогнепальні поранення.

Ось це на підлозі в кафе лежить щойно застрелений чоловік Ольги, який заїхав випити кави.

Адвокат Барташука від імені свого підзахисного висловлює співчуття вдові Ользі. Проте самі обвинувачені не дуже засмучені трагедією. Усміхнені, виглядають впевнено. Але сьогодні феміда не посміхнулася їм так само як напередодні їхнім колегам, котрих випустили. Ці двоє чекатимуть на рішення суду під вартою. Принаймні таку міру запобіжного заходу їм продовжили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки вимагають встановити «лежачих поліцейських» після трагічного випадку біля луцької школи

Суддя Андрій Сівчук, який дав умовно Тимуру Байрамову та Дмитру Нагайчуку, нагадав журналістам про об’єктивність і запропонував задля забезпечення об’єктивності проводити прямі трансляції судових слухань у цій справі.

Детальніше – у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити