image
 |  2 23 Липня 2023 | 17:28

рф модернізувала ракети Х-22 та «Онікс», - Міноборони

росія модернізувала ракети Х-22 та «Онікс» та відновила використання комплексів "Бастіон".

Про це розповів у телемарафоні представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадима Скібіцького, пише УНН.

«Ми чітко знаємо, що були проведені заходи по модернізації деяких видів (ракет, - ред.). Там ж сама Х-22 по суті вже стала Х-32, тобто пройшла модернізацію», - розповів він.

Крім того, за його словами, ГУР володіє інформацією про ті плани і ті заходи, які здійснювала рф по модернізації і ракет "Оніксів", адже ці протикорабельні ракети призначені зовсім для інших цілей.

"Восени вони дуже часто обстрілювали Миколаївську, Одеську та Херсонську області. Тоді було дуже багато саме підривів, а не влучань", - додав він.

Він також зазначив, що після модернізації росіяни знову відновили використання комплексів Бал, "Бастіон", які застосовують проти цивільних об’єктів. Вони змінюють системи наведення, системи навігації, які дозволяють застосовувати в таких варіантах, як «поверхня – поверхня».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДПСУ уточнили, скільки "вагнерівців" уже прибули в білорусь

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити