image
 |  2 30 Травня 2022 | 15:16

Рідні не знають, де знаходяться захисники Азовсталі

Рідні українських військових, які були захоплені російськими військами або зникли безвісти після захисту Азовсталі у Маріуполі, не знають про їхнє місцеперебування.

У декого інформації дуже мало, - повідомляє CNN.

"Останнім часом я не виходила на зв'язок з чоловіком і не мала про нього ніякої інформації. Востаннє ми розмовляли 13 квітня. І тоді його брати по зброї надсилали мені смс, що він ще живий", - розповіла дружина важко пораненого морпіха Антона Анна Івлєва.

За її словами, з нею на зв'язку були українські урядовці, але вони казали, що у них немає інформації щодо місця та умов, в яких перебувають захисники. Вона заявила, що сподівається, що її чоловік живий.

Крім того, жінка на ім'я Яна розповіла, що спілкувалася зі своєм хлопцем, який також морський піхотинець з Азовсталі, 11 травня. Уряд України не надав їй інформації щодо його місцезнаходження.

"Міжнародний комітет Червоного Хреста зв'язався з матір'ю мого хлопця, я не пам'ятаю, коли саме. Їй тільки сказали, що він живий, ось і все", - додала вона.

Інша дружина захисника, яку звуть Тетяна, розповіла, що після виходу з заводу чоловік зателефонував їй з невідомого номера. Вона говорила з ним близько десяти хвилин, після чого він сказав, що спробує подзвонити їй ще раз.

Жінка також додала, що деякі з товаришів її чоловіка утримуються загарбниками на тимчасово окупованій території Донецької області.

"Ось і все, більше жодних дзвінків чи новин", - додала вона.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити