image
 |  227 21 Серпня 2024 | 16:13

Рідним Героя з Волині вручили його посмертну нагороду

Секретар Прилісненської сільської ради Павло Мельничук, староста Серхівського старостинського округу Андрій Паламар та старший офіцер відділення відділу обліку мобілізаційної роботи першого відділу Камінь-Каширського РТЦК та СП Олександр Антонюк зустрілися з родиною загиблого молодшого сержанта Войтка Віктора Вікторовича, щоб вручити високу державну відзнаку.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Прилісненської Громади, - пише ВолиньUA.

За особисту мужність і героїзм, що були виявлені у захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку нагороджено молодшого сержанта Войтка Віктора Вікторовича орденом "За мужність" III ступеня (посмертно), відповідно до Указу Президента України №777 від 24.11.2023 року.

Це друга державна відзнака, яку вручено родині захисника Віктора Войтка. Жодні відзнаки не вгамують смуток та біль, з яким живе сім’я загиблого військовослужбовця, але цей орден слугуватиме пам’яттю про подвиг їхнього сина в боротьбі за незалежність України.

Нагадуємо, що Войтко Віктор Вікторович був призваний на військову службу у травні 2023 року. Загинув 12 жовтня 2023 року у Запорізькій області виконуючи військовий обов’язок.

Низький уклін та шана Герою!

Читайте також: У двох селах поблизу Луцька горіла суха трава

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити