image
 |  7 23 Листопада 2020 | 21:18

Ринки, ресторани і маршрутки: де на Волині виявили порушення «карантину вихідного дня» (ВІДЕО)

Цими вихідними, 21 та 22 листопада правоохоронці склали 9 адмінпротоколів на представників бізнесу за недотримання «карантину вихідного дня».

Про це розповіла «Суспільному» інспекторка управління Нацполіції Волині Марина Балдич.

Серед порушників: ресторани, кафе та продавці на місцевих ринках. Ще три протоколи склали на водіїв маршруток. Усі адмінматеріали вже направили до суду.

Крім того, цими вихідними правоохоронці почали штрафувати фізичних осіб за відсутність маски у громадському місці. Зі слів Марини Балдич, за суботу та неділю працівники Нацполіції на Волині склали 45 таких постанов:

«Їх оформлювали на тих людей, які не виконували законні вимоги поліцейських та не реагував на їхні зауваження – одягнути засоби індивідуального засобу».

Найбільше осіб без масок зафіксували у громадському транспорті, зупинках та на автостанції.

Продавці двох луцьких ринків, у зв'язку із «карантином вихідного дня», вирішили змінити графік роботи. Раніше вихідний понеділок зараз став робочим.

Як розповіла підприємиця ринку Аліна Гупанчук, по понеділкам працюватимуть поки існує «карантин вихідного дня».

«Наразі, оскільки промислова група дуже втрачає – то вирішили зробити понеділок робочим днем просто для того, щоб підтримати підприємців», - каже жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку нетверезий молодик накинувся на продавчиню через зауваження в його бік

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити