image
 |  4 28 Травня 2022 | 13:48

Рішення собору упц мп про оголошення автономії від москви є маневром для самозбереження

Рішення собору упц мп про оголошення автономії від москви є маневром для самозбереження, окозамилюванням і грою на публіку. Це спроба зберегти російську п'яту колону в Україні, змінивши вивіску. Фарисеї від церкви і агенти фсб-кгб в рясах не змінили свою істинну суть. Вони залишилися послідовними прихильниками "руского міра".

Таку думку висловив на сторінці у facebook очільник Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

Збереження духовної єдності з російською церквою і поминання Кирила у молитвах нівелює всі рішення упц мп. "Незалежність" цієї структури буде приблизно така сама як "незалежність" днр/лнр чи інших маріонеткових утворень, підконтрольних кремлю.

Проголошення "незалежності" упц мп - це тактичний хід. Головна мета - збереження в Україні важливого духовно-пропагандистського осередку "руского міра". Зупинення переходу парафій до ПЦУ, який прискорюється і набуває незворотного характеру. Московське лицемірство у всій красі, - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Московський патріархат зробив спробу уникнути заборони в Україні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити