image
 |  2 9 Грудня 2018 | 09:01

Родичі потерпілої прокоментували моторошну ДТП на Волині

Родичі потерпілої прокоментували смертельну ДТП на трасі Луцьк - Ковель.

ДТП трапилась у п'ятницю, 7 грудня, біля Рокинь.

Про це повідомляє «Суспільне Волині».

Речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук повідомила, що жінка 1959 року народження загинула на місці. 

Невістка загиблої Євгенія Мовчан повідомила, що жінка йшла передавати передачу.

«Я їхала зранку на роботу, я живу в Копачівці. І бачимо, що якась аварія сталась. І я через вікно впізнала її по курточці. Але набрала до сина, який проживає з нею в Рокинях, то питаю, чи мама вдома. Каже, що ні, пішла передавати передачу. Ми вже вернулись, і я бачу, що вона. Вона передавала передачу внукові, і вже переходила дорогу, вже на тій стороні була, і їхала на Ковель машина, і збила», – розповіла жінка.

Також, за її словами, ДТП трапилась на пішохідному переході. Інші люди кажуть, що авто збило людину за декілька метрів від «зебри».

«О 7 годині десь львівська маршутка їде «Луцьк-Львів-Рожище». Зрештою, сусід казав, що ішов перед нею. Вона зразу за ним ішла. Він пройшов дорогу, а вона взаді була на два-три метри. І як так не побачити людини? Тим більше, на пішоході? Це все сталось на переході. Водій каже, що вона кинулась під машину. Це нонсенс, це не може бути», – додає Євгенія Мовчан.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити