image
 |  4 5 Жовтня 2021 | 23:07

Родичі волинянина, який загинув під колесами поліцейського авто, хочуть надати розголосу ситуації

У селищі Локачі автомобіль поліцейських збив 41-річного велосипедиста Івана Поліщука.

Інцидент трапився ввечері минулої п’ятниці, 1 жовтня. Того ж дня чоловік помер у лікарні Володимира-Волинського.

Родичі загиблого у соціальних мережах повідомляють, що деталі ДТП замовчують, а у правоохоронних органах тим часом запевняють, що правила дорожнього руху порушив саме велосипедист.

Минулої п'ятниці чоловік близько 20 години рухався селищем Локачі на велосипеді. На зустріч йому виїхав автомобіль поліції. Автівкою керував місцевий 21-річний поліцейський Андрій Громик. Згодом відбулося зіткнення, після чого велосипедист потрапив до лікарні та через кілька годин помер.

Правоохоронці переконують, що правила дорожнього руху порушив саме велосипедист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Луцька посеред ночі згорів автомобіль: поліція прокоментувала ситуацію

"Патрульні саме прямували на виклик. Перед службовим автомобілем на неосвітленій дорозі, в невстановленому місці вийшов чоловік з велосипедом в руках і почав різко переходити дорогу. Поліцейські намагалися уникнути зіткнення, але наїхали на чоловіка. Після чого його доставили в лікарню", - каже речниця ГУНП Ольга Бузулук.

Родичі ж загиблого розповідають, що їм до цього часу не дають жодних документів по ДТП.

Племінниця померлого чоловіка каже, що повертаючись з лікарні близько опівночі, вони приїхали на місце ДТП. Тоді ж там вже не було ні автомобіля поліцейських, ні велосипеда. Лише слідчі.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити