image
 |  0 21 Травня 2018 | 17:14

Російські найманці обстрілюють Мар'їнку, загинув цивільний

На Донбасі бойовики обстріляли житлові райони Мар'їнки, в результаті чого загинув місцевий житель, медики не можуть забрати тіло, вогонь продовжується.
Про це на своїй сторінці в Facebook написав глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, - передає Depo.Донбас.
"36-річний житель Мар'їнки загинув в результаті обстрілу бойовиками цього населеного пункту. Як доповів мені Володимир Мороз, голова Мар'їнської райдержадміністрації, Михайло, так звали чоловіка, вийшов на свій двір на околиці Мар'їнки, в той час, коли бойовики вели вогонь по місту зі стрілецької зброї. Одна з куль влучила прямо в нього", - зазначив Жебрівський.

Він додав, що лікарі, які приїхали на виклик, констатували смерть. У той же час відзначається, що забрати загиблого чоловіка лікарі не встигли - бойовики посилили вогонь, і медикам довелося від'їхати на безпечну відстань.
"За повідомленням голови району, в даний час бойовики продовжують вести вогонь по місту", - резюмував Жебрівський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити