image
 |  0 4 Травня 2019 | 09:16

Росія припинила постачання ліків у ЛНР і ДНР

Росія продовжує зменшувати обсяги надання "гуманітарної допомоги" населенню окупованої території Донецької та Луганської областей, зокрема і медичного забезпечення.

Через скасування відправлення чергового "гуманітарного конвою", який традиційно прямував із території Росії напередодні травневих свят, виник критичний дефіцит ліків у медичних закладах. Це загрожує трагічними наслідками для окремих категорій хворих, передає Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Укроборонпром» потребує 100 млн доларів із бюджету

"При цьому у військових медичних закладах виключно для забезпечення лікування кадрових російських військовослужбовців та інструкторів зі складу 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ зберігаються надлишкові запаси медикаментів", — йдеться у повідомленні.

Хворі серед цивільного населення, серед яких і колишні "військовослужбовці" з числа місцевого населення і звільнені через інвалідність внаслідок поранень і хвороб, отримувати медичну допомогу та ліки у медичних закладах російсько-окупаційних військ не мають можливості. Навіть після оформлення російських паспортів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити