image
 |  11 3 Листопада 2023 | 18:13

У Луцьку біля "Променя" нанесли дорожню розмітку

Молоді вчені Луцького національного технічного університету провели нагляд за дорожніми роботами у Луцьку. Цього разу авторський нагляд провели за нанесенням розмітки холодним пластиком на кільцевій розв'язці біля РЦ «Промінь».

Нагляд за роботами тривав дев’ять ночей і його проводили Павло Мазилюк та Данило Яловенко. Про це повідомили на сайті ЛНТУ.

«Працювали з фірмою ТОВ «ТБД». Роботи виконували відповідно до технології, працівники фірми використовували сучасне обладнання для підготовки поверхні та нанесення розмітки», – зауважив Павло Мазилюк.

Однією з особливостей є введення нових знаків 5.18.

До слова, у 2021 році студенти кафедри автомобілів і транспортних технологій проводили дослідження руху транспорту та пішоходів на кільцевій розв'язці біля РЦ «Промінь». В результаті досліджень встановили місце, де понад 50 людей за годину переходили дорогу поза пішохідним переходом. Тому був доданий пішохідний перехід перед кільцевою розв'язкою зі сторони вулиці Винниченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціни на пальне наступного року стабілізуються

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити