image
 |  0 7 Грудня 2017 | 09:33

Росія пустить всі поїзди в обхід України по залізниці Журавка-Міллерово з 11 грудня

У Росії назвали дату запуску всіх потягів в обхід України.
Про це 07 грудня 2017 року повідомляє сайт «Тиждень.ua».
Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на заяву директора російської залізниці з пасажирських перевезень Дмитрія Пєгова.
За словами Пєгова, перехід займе добу.
Частина поїздів вже там ходить. Перехід буде тривати саме добу - з 10 до 11 грудня. Коли здійсниться перехід, то вже пасажирські поїзди там (через територію України - ред.) курсувати не будуть, - повідомив Пєгов.

Нагадаємо, РЗ обіцяла припинити свою діяльність в Україні ще в травні 2017 року.
Нагадаємо, у серпні 2017 року в Росії запрацювала залізниця, яку побудували в Ростовській та Воронезькій області в обхід території України.
Ділянка Журавка–Міллерово на території Ростовської та Воронезької областей побудована, щоб з'єднати російські регіони в обхід України. Рішення про будівництво такої ділянки в Росії ухвалили у 2015 році. У квітні 2015 року російські залізничні війська почали будівництво залізниці на ділянці Журавка (Воронезька область) − Міллерово (Ростовська область) протяжністю 18 кілометрів, яка дозволить пустити потяги в обхід України. У вересні розпочалося будівництво другої ділянки залізниці. Вартість проекту оцінювалася в 55 млрд рублів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити