image
 |  7 11 Листопада 2020 | 20:27

Росія закриває торгові представництва в Україні: реакція

Уряд Росії 7 листопада вирішив закрити торгові представництва в Україні. Аналогічний крок роблять і щодо Литви. Що цікаво, Україна розірвала угоду з Росією про торгові представництва ще в серпні 2020 року.

Про це повідомляє «24 канал».

Рішення про закриття торгових представництв російський уряд оголосив 11 листопада. Про це повідомило російське видання ТАСС.

З такою ініціативою про закриття представництв виступило російське Міністерство промисловості й торгівлі ще у вересні 2020 року. Це було запізнілою реакцією на розірвання угоди з боку України.

До слова, саме те, що ініціатива надходила саме з боку уряду України, нагадав і міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Він також пригадав, що саме очолюване ним міністерство стало ініціатором цього.

Україна за ініціативою МЗС розірвала російсько-українську угоду про торгові представництва ще три місяці тому. Та ми не проти, що Росія їх закрила і для себе, – написав Кулеба у твіттері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджет-2021 від Зеленського такий же абсурдний, як і його політика

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити