image
 |  4 8 Лютого 2019 | 16:44

Росіян виключать зі списку спостерігачів на виборах в Україні – ОБСЄ

Двоє росіян будуть виключені зі списку довгострокових спостерігачів на українських виборах у зв'язку з відмовою Києва в їх акредитації.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на представника Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ Томаса Раймера.

Відповідаючи на питання, чи розглядають в ОБСЄ можливість заміни двох росіян, яким відмовили з боку Києва, Раймер сказав:

"Якщо, як це було оголошено українською владою, ці дві людини не будуть акредитовані в якості спостерігачів, то в місії буде 90 довгострокових спостерігачів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реальні зарплати українців зростуть на 7% за рік

Він нагадав, що згідно зі стандартною практикою для всіх спостережних місій, Бюро направляє запит 56 країнам-учасницям для виділення спостерігачів на довгострокову місію на президентських виборах в Україні.

"Ми отримали список з 92 кандидатів і передали його владі України, включаючи двох росіян, які там значилися", - додав Раймер.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити