image
 |  0 14 Червня 2018 | 16:22

Росіянок закликали не займатися сексом з іноземцями під час ЧС-2018

Голова комітету Держдуми з питань сім'ї, жінок і дітей Росії Тамара Плетньова закликала росіянок не вступати в інтимні зв'язки з іноземцями під час Чемпіонату світу з футболу.
Про це вона сказала в інтерв'ю радіостанції "Говорить Москва", - пише УП.
На думку Плетньової, подібна поведінка росіянок "призводить до народження дітей у неповних сім'ях".
"Навіть якщо одружуються, вивозять, потім вона не знає, як звідти (повернутися - ред). Потім ходять до мене в комітет такі, плачуть дівчатка, що дитину вивезли, забрали і так далі. Я би хотіла, щоб в нашій країні одружувалися по любові, неважливо якої національності, які б були громадяни Росії, які б будували хорошу сім'ю, жили б дружно, народжували дітей і виховували їх".

За словами Плетньової, "досвід Олімпіади-80 призів до появи в країні безлічі матерів-одиначок".
"Що я можу сказати ще? Що знайдуться дівчата, які зустрічатимуться і потім народять? Може, знайдуться, а може, ні, я сподіваюся. Уже в голові щось прояснюється. Ці дітлахи потім страждають і страждали, ще з часів радянської влади. Добре, якщо ще однієї раси, а якщо іншої раси, то зовсім. Ми своїх дітей повинні народжувати. Я не націоналіст, але тим не менше".

Чемпіонат світу з футболу повинен пройти з 14 червня по 15 липня в 11-и містах Росії: Москві, Санкт-Петербурзі, Казані, Сочі, Нижньому Новгороді, Самарі, Калінінграді, Єкатеринбурзі, Саранську, Волгограді та Ростові-на-Дону.
Нагадаємо, сім'я Сенцова закликала Путіна відпустити українських політв'язнів до ЧС-2018.
Раніше повідомлялося, що в Україні можуть заборонити трансляцію Чемпіонату світу з футболу-2018.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити