image
 |  4 28 Липня 2020 | 19:52

Російські окупанти на Донбасі другий день поспіль порушують «всеосяжне перемир'я» Зеленського

Від початку поточної доби зафіксовано один постріл з підствольного гранатомету з боку збройних формувань Російської Федерації. Цей факт мав місце поблизу населеного пункту Шуми на на Луганському напрямку.

Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу ООС.

"Втрат, внаслідок ворожого пострілу, немає. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВійна за 27.07.2020: російські окупанти тричі порушили «всеосяжне перемир'я», втрат немає

Повідомляється, що підрозділи ООС продовжують дотримуватися умов припинення вогню та готові дати адекватну відповідь на будь-які підступні та провокаційні дії противника.

Подається також інформація про те, що 56 невідомих вибухових пристрої знайшли підрозділи ДСНС зі складу Об’єднаних Сил за заявками мешканців прифронтових населених пунктів Донеччини та Луганщини.

"Загалом за розпорядженням Командувача Об’єднаних сил тільки за добу було проведено розмінування площі більше 6 гектарів. Всі знайдені та вилучені вибухові пристрої будуть знищенні на спеціальних полігонах і вже ніколи не заберуть жодного життя мирних мешканців", - додають військові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У міжнародній політиці Зеленський поводиться як звичайний лох, — екснардеп від Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити