image
 |  5 27 Липня 2020 | 19:38

У міжнародній політиці Зеленський поводиться як звичайний лох, — екснардеп від Волині

Чергове всеосяжне і повне припинення вогню на Донбасі не протрималося і 20 хвилин. Російські окупанти знову обстрілюють українські позиції. А українські солдати на своїй землі не мають права дати відсічі ворогу. Бо так по телефону 26 липня домовився Зеленський з Путіним.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук народний депутатУкраїни VII cликання від ВО "Свобода" Анатолій Вітів.

"Глибина тупості і обмеженості мислення Зеленського вражає. У міжнародній політиці комік з 95-го Кварталу поводиться як звичайний лох. Чим і сповна користається Путін. Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков вже заявив, що Росія не може гарантувати дотримання режиму припинення вогню на Донбасі", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Всеосяжне перемир'я» Зеленського: бойовики вже двічі обстріляли позиції ЗСУ

Зі слів Анатолія Вітіва, у відносинах з Москвою Зеленський нагадує генерал-губернатора Малоросії, а не президента незалежної країни, проти якої здійснюється агресія.

"Телефонні розмови Путіна і Зеленського мали б стати об'єктом для розслідування на предмет наявності національної зради. Не розумію, з якого дива Зеленський обговорює з президентом країни-агресора закон про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей та закон про децентралізацію, який передбачає зміни в Конституцію України? Зеленський взагалі втратив глузд? Чи може він відчуває себе підлеглим Путіна і вважає за потрібне питати у нього дозволу, які закони нам приймати? Як формувати ОТГ та якими повноваженнями наділяти місцеву владу", - вважає голова Волинської "Свободи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Московити отримають ліцензію на вбивство наших Героїв, – Тягнибок про чергове «перемир‘я»

"Я переконаний: чергове нове перемир'я завершиться нічим. Але хто буде відповідати за втрачені життя наших воїнів під час цього так званого телефонного перемир'я? За заборону відкривати вогонь у відповідь. За заборону на наступальні та розвідувально-диверсійні дії на українській території українською армією.

Настав час прямо заявити: вся відповідальність за поранених і вбитих українських захисників, за втрачені території і матеріальні засоби під час дії чергового перемир'я лежить на Зеленському", - резюмував екс-нардеп від ВО "Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У трагічних подіях на фронті Офіс Зеленського звинувачує українських військових, а не агресора

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити