image
 |  0 25 Січня 2021 | 19:59

Російські окупанти поранили українського бійця під Золотим, він перебуває у важкому стані

У понеділок, 25 січня, близько 12:00 внаслідок обстрілу бойовиками позицій Об'єднаних сил в районі Золотого отримав поранення військовослужбовець ЗСУ.

Про це поінформували у телеграм-каналі Української делегації для участі у Тристоронній контактній групі.

Поранений перебуває у важкому стані. Йому надано медичну допомогу.

Загалом же з початку поточної доби, 25 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню, - інформують у прес-центрі ООС.

Поблизу Південного, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, протитанкового ракетного комплексу, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Неподалік населеного пункту Хутір Вільний збройні формування Російської Федерації вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. В результаті ворожого обстрілу один український воїн отримав поранення. Військовослужбовця оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога лікарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За Путіна і армію РФ: За кого насправді моляться в храмах УПЦ МП? (ВІДЕО)

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», поблизу Тарамчука і Водяного, що на Приазов’ї противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї, а біля Водяного – ще й з підствольного гранатомета.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити