image
 |  0 6 Квітня 2021 | 08:32

Російські окупанти вбили поблизу Золотого другого за добу українського воїна

Сьогодні, 5 квітня, збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл зі стрілецької зброї позицій українських захисників, неподалік ЗОЛОТЕ-4, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».

Про це повідомляють у прес-центрі ОТУ «Північ».

"Внаслідок ворожого вогню військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав кульове поранення не сумісне з життям", - йдеться в повідомленні.

Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

На місці події працюють представники військової частини та робоча група Військової служби правопорядку ЗС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє росіян у центрі Києва побили молодого українця: вдавали борців за тверезість

Нагадаємо, що це вже друга втрата за останню добу.

Раніше внаслідок ворожого обстрілу  із стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів біля Авдіївки військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав кульове поранення.

Бійцю оперативно надали медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Проте, медики не змогли врятувати життя пораненого. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидатка на «Шнобеля»? Мендель «винайшла» «українську» російську мову

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити