image
 |  9 16 Вересня 2021 | 23:31

Російськомовний співак з Луцька хоче 3 мільйони за виступ на День міста

Управління молоді та спорту Кам’янської міської ради 31 серпня уклало угоду із ТОВ «Джулс Сервіс Мьюзік» про виступ співака з Луцька MONATIK під час святкування Дня міста Кам’янське на 2,80 млн грн.

Про це повідомляється у системі «Прозорро», - пишуть Наші гроші.

Фірма повинна організувати і провести виступ Дмитра Монатіка під час святкування Дня міста Кам’янське 17 вересня на майдані Петра Калнишевського. Подробиці замовлення, зокрема довжина виступу та детальна калькуляція витрат, у договорі не оприлюднені.

Закупівлю провели без торгів, за переговорною процедурою через відсутність конкуренції з технічних причин. Як сказано в обґрунтуванні, Монатік повідомив замовнику, що згідно договору про агентський ексклюзив його ексклюзивним представником щодо організації виступів є фірма «Джулс Сервіс Мьюзік». Укласти договір про виступ можна лише з нею.

Створеною в лютому 2020 року дніпровською «Джулс Сервіс Мьюзік» володіє та керує Юлія Пилипчак. Компанія вперше отримала державний підряд, а сама Юлія Пилипчак у якості ФОПа в 2018-2019 роках натендерила у Дніпропетровській області 4,27 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позорище, дно, запроданець, - реакція лучан на звання Заслуженого артиста Монатика (ФОТО)

Нагадаємо, у серпні співак з Луцька Дмитро Монатик отримав звання Заслуженого артиста України від президента Володимира Зеленського. Після чого отримав хвилю негативу та обурення від волинян та українці загалом, адже співак раніше виступав у Росії, також його пісні теж російськомовні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити