image
 |  7 25 Грудня 2019 | 08:15

«Ротація та свіжа кров»: у Волинського «Сокола» – новий голова (ФОТО)

Волинську обласну організацію Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Сокіл» очолив лучанин Віталій Мордик.

Як повідомив власкор «ВолиньUA», таке рішення прийняли чергові звітно-виборні збори організації, що відбулись у Луцьку 24 грудня.

Прозвітувавши про зроблену роботу, попередній голова організації Максим Новицький склав повноваження. Попри те, що за його керівництва організація набула помітних обертів, а за показниками публічних зустрічей, навчальних занять і тренувальних зборів вийшла в лідери по Україні, Максим Новицький вважає, що керівництву організації потрібна «ротація та свіжа кров».

Заявивши про свою відставку, Максим Новицький представив нового голову організації – молодого, але вже досвідченого Віталія Мордика, з яким «сокільці» вже пройшли чимало вишколів і тренувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині «сокільці» штурмували будівлі (ФОТО)

Окрім того, за системну підтримку молодіжної організації «Сокіл-Волинь» Максим Новицький вручив подячні грамоти луцьким побратимам, свободівцям Миколі Федіку, Олександру Магеровському та Ігорю Харитонову.

Своєю чергою, заступник голови Волинської «Свободи» Олександр Пирожик вручив «сокільцям» привезений із фронту російсько-української війни прапор добровольчої чоти «Карпатська Січ» – бойового підрозділу, в якому воював і геройськи загинув перший очільник «Сокола» Мирослав Мисла (друг «Мисливець»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми йшли за право бути гідними та вільними людьми у вільній країні, - Новицький

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити