image
 |  5 19 Березня 2021 | 23:09

Розчищати Стир у Луцьку буде фірма, яка створена 16 днів тому

У Луцьку розчищенням русла річки Стир візьметься новостворена фірма «Річтранс Луцьк».

Про це відомо з сайту «Прозоро».

Товариство з обмеженою відповідальністю «Річтранс Луцьк», 11 березня 2021 року уклали договір з комунальниками на очищення русла річки Стир по вулиці вул.Данила Галицького на допорогову суму 49 974,50 грн.

Єдина фірма яка взяла участь у тендері на розчистку річки Стир виявилась ТОВ «Річтранс Луцьк», яка майже 16 днів тому (03.03.2021р.). Зі статуним капіталом у 1000 грн., серед засновників та керівників фірми Кербалай Олег Володимирович, який вніс 500 грн. Він же керівник ще 3-х організацій, серед яких ТОВ «РІЧКОВИЙ ПОРТ «ЛУЦЬК», яку пов’язують з ексдепутатом Луцькради Сергієм Булою.

Дані з сайту clarity-project.

Серед засновників «Річковий порт «Луцьк»» вказано Була Світлана Андріївна, донедавна зазначалось ще числилась 33% частки власності фірми на дружині ексдепутата Ірині Стецюк.

Дані з сайту youcontrol.

У 2020 році «Річковий порт «Луцьк»» виграли тендери на розчистку русла річки Стир на суму 142 тисячі гривень.

У минулі роки у Луцьку вбачали перетворення річки Стир на судноплавну, для цього проводили розчистку водойми та облаштовували пірси. Нині на відповідні роботи заплановано виділити до 1 мільйона гривень, тоді як на початку року на це перебачено було в бюджеті 100 тисяч гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити