image
 |  0 16 Червня 2021 | 11:33

Розкол у «Голосі»: партія зазнала гучного краху

Якщо довго спостерігати за українською політикою, то можна вивести одну закономірність: як би гарно не засновували нові партії до виборів, закінчують вони зазвичай конфліктами і розколами. Саме так і сталося із партією "Голос".

Сьогодні, 16 червня, партія "Голос" розпалася. Відбувалося це поступово, адже попередньо Святослав Вакарчук пішов з керівництва партії, яку ж сам привів у Раду. Нещодавно, Сергій Притула через власні амбіції також написав заяву на виключення з політсили. Наразі, депутати партії "Голос" оголосили в стінах Верховної Ради про свій розкол. 10 народних депутатів із парламентської фракції "Голос" оголосили про створення у Верховній Раді окремого об’єднання "Справедливість". 

До цього об'єднання увійшли: Роман Лозинський, Андрій Шараськін, ЮліяКлименко, Олександра Устинова, Наталія Піпа, Ольга Стефанишина, Соломія Бобровська, Володимир Цабаль, Ярослав Юрчишин, Галина Васильченко. Про створення об'єднання заявила Олександра Устінова з трибуни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний волинський «слуга народу» – проти української мови на телебаченні

Дуже гучне створення політсили, з гучною назвою, зазнало гучного краху. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити