image
 |  5 12 Квітня 2018 | 11:01

Розпалив багаття - отримай протокол від муніципальної варти Луцька

Департамент муніципальної варти Луцької міськради веде боротьбу з багаттями, які масово палять лучани. Про це «ВолиньUA» повідомили у прес-службі відомства.
Так муніципали скаржаться, що у Луцьку палять гілля та сміття вдень і вночі. Факти самовільного розведення багаття постійно фіксують інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради. Найчастіше - в приватних секторах.
«Лише за вчора та сьогоднішню ніч муніципали виявили близько десятка порушників. Інспектори миттєво реагують на скарги мешканців, які надходять на телефон гарячої лінії відділу ГШР 067-0000-679. Наявність автомобіля дозволяє їм прибувати за вказаними адресами в лічені хвилини. Паліїв ловлять на гарячому. Райони вулиць Львівської, Ківерцівської, Городецької та Філатова – це не повний перелік адрес, куди виїжджали ГШРи», - зазначають у Департаменті.
«Усіх «любителів розведення багаття» вони змушують загасити вогнища, після чого складають адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП за порушення Правил благоустрою міста», - додають у муніципальній варті.



Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити