image
 |  0 6 Вересня 2021 | 12:15

Розповіли подробиці смертельної ДТП, в якій загинула матір трьох дітей

Подробиці фатального випадку в Світловодську, який назавжди змінив життя двох місцевих родин, вчора, 2 вересня, озвучили в Ленінському районному суді Кропивницького.

28-річну Тетяну Вишневську, автівку якої о 4 годині ранку 1 вересня занесло з проїжджої частини на тротуар, де в цей момент за жорстокою іронією долі знаходилася 26-річна мама трьох дітей, доставили на судове засідання в інвалідному візку. Жінка ввесь час ридала, визнавала провину, каялася і наполягала, що хотіла об’їхати їжака, якого побачила на дорозі, виїхала на зустрічну смугу і почула хлопок, після якого прийшла до тями вже затиснута в машині. І тільки в лікарні дізналася, що ціною її маневру стало людське життя.

Під час обрання Тетяні на час розслідування запобіжного заходу, прокурор клопотав про взяття її під варту без права внесення застави. Він мотивував це тим, що злочин відноситься до категорії тяжких, і є ризик того, що потерпіла може скористатися м’якшим запобіжним заходом і переховуватися від суду і слідства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати бойовика ДНР, яка працювала на окупантів, влаштувалася в український інститут

На обгрунтування ризиків представник обвинувачення доводив, що Тетяна Вишневська не має тісних соціальних зв’язків, оскільки її батьки вже багато років живуть і працюють в різних країнах, а з чоловіком вона нібито не проживає. А за свідченнями пасажирів, які перебували в її авто під час аварії, водійка їхала на швидкості вище допустимої – 80-90 км на годину.

Адвокат Валерій Охріменко заперечив озвучену прокурором інформацію. За його словами, Тетяна Вишневська справді багато років не спілкується з батьками, оскільки ті після розлучення виїхали працювати до інших країн і залишили її в 5-річному віці з бабусею. Хоч і забезпечували матеріально.

Детальніше - у сюжеті ТСН.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити