image
 |  2 12 Травня 2021 | 21:41

Розповіли про деталі акції «Зроблено в Луцьку»

Акція “Зроблено в Луцьку” допоможе місцевому бізнесу розвиватися та підвищить упізнаваність місцевих брендів.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів заступник директора Департаменту економічної політики Луцької міськради Сергій Омельчук.

"Акція “Зроблено в Луцьку” перебуває на початковій стадії. Ми започаткували її з метою підтримки місцевих товаровиробників. Хочемо познайомити лучан із продуктами, виготовленими на території Луцької міської громади. Це вигідно усім. І бізнесу, і лучанам. Популяризуючи своїх виробників, ми допомагаємо їм збільшити обороти. А більша виручка - це більші доходи і податки. Та й впізнаваність брендів зросте", - заявив він.

Заступник директора Департаменту економічної політики додав, що влада запрошує до співпраці усіх товаровиробників та торгові мережі Луцька.

"Для участі в акції треба зареєструватися на сайті. Починаємо з супермаркетів міста. Також вже є 9 бордів "Зроблено у Луцьку. Плануємо залучити якомога більшу кількість учасників", - додав Сергій Омельчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У травні Луцьк має отримати нову партію тролейбусів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити