image
 |  2 30 Липня 2019 | 15:29

Розповіли про деталі загибелі чоловіка на волинській шахті

На нововолинській шахті загинув 48-річний гірник. Це трапилося напередодні увечері на шахті «Бужанська», загинув машиніст електровоза. Про це кореспондентам Суспільного телефоном розповів директор вугледобувного підприємства Анатолій Фролов. За його словами, трагедія сталася на одній із дільниць в третю зміну.

Біля головного входу на шахту «Бужанська» жалобний приспущений прапор із чорною стрічкою.

Вчора о 21:05 за годину після початку третьої зміни гірничий майстер повідомив диспетчеру, що водій електровоза Леонід Шевчук травмував голову і загинув. Першими на місце події прибули чергові воєнізованого гірничорятувального загону. З ними був лікар, який констатував смерть робітника.

Олександр Суліма, начальник дільниці вентиляція і техніка безпеки: «Були отримані травми несумісні з життям. Працював львівсько-волинський гірничорятувальний загін, видали тіло, доставили вже його в морг.»

Сьогодні на Шахті спільно з працівниками Держпраці створили комісію для з’ясування обставин трагедії. Олександр Сулима розповів, перед кожним виходом в наряд працівники проходять інструктажі з техніки безпеки. Натомість гірник, колега загиблого Анатолій Цьось каже: є чимало причин, які могли спричинити трагедію.

Читайте також: На Волині 5-річний хлопець спалахнув, коли лив бензин у багаття

Анатолій Цьось, машиність електровоза: «Дуже зажаті штрика. Треба робити пере кріплення штриків. Треба робити машини, тормоза. А це все доводить до того.»

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити