image
 |  25 26 Грудня 2019 | 23:01

Розповіли про долю будинку-розвалюхи поблизу Луцької міськради

Будинок-розвалюха поблизу Луцької міськради за адресою Богдана Хмельницького, 28, в майбутньому може бути викуплений разом з ділянкою, на якій він розташований, власниками торгово-офісного центру поруч.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» повідомив начальник управління містобудування та архітектури Луцької міськради Веніамін Туз.

«Цей будинок і ділянка перебувають у приватній власності. Ми не можемо самочинно щось з ним зробити. Хоча, звісно, його естетичний вигляд неприємний і псує імідж місту. Міська влада може тільки рекомендувати власнику привести ділянку і будівлю у належний стан. З іншого боку, маю інформацію, що цим будинком і землею, на якій він розташований, цікавилися власники торгово-офісного центру, який розташований поруч. Не виключено, що вони викуплять дану ділянку і проблема зникне», - поділився інформацією чиновник.

Нагадаємо, що у вересні цього року у будинку, який відомий лучанам як «будинок хобіта», сталася пожежа, внаслідок якої будівля набула ще більш непривабливого вигляду.

Читайте також: Останній рік «життя» ялинки в центрі Луцька: поспішіть робити фото

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити