image
 |  2 28 Липня 2022 | 21:49

Розповіли, яка погода очікує волинян у останні дні липня

Попри відчутну літню спеку в п’ятницю, 29 липня, вікенд обіцяє подарувати волинянам свіжість та прохолоду.
Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла чергова синоптикиня Волинського обласного центру гідрометеорології Світлана Дриганюк.
З її слів, у п’ятницю, 29 липня, денна температура повітря на території області прогріється до 28 градусів з позначкою «плюс».
Так, у п’ятницю синоптики обіцяють мінливу хмарність. Без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду. Вночі стовпчик термометра покаже 10-15⁰ тепла, вдень 23-28⁰ вище нуля.
«У цей день опадів не прогнозуємо, натомість вже в суботу територію нашого краю перетинатиме черговий атмосферний фронт, який принесе із собою прохолоду», – розповідає метеорологиня.
Тож, зі слів фахівчині, 30 липня на Волині очікують на мінливу хмарність. Вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень – короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі сягне +11...16⁰, вдень – 21-26⁰ тепла.
Натомість у неділю, 31 липня, на території області буде хмарно. В останній день липня синоптики обіцяють короткочасний дощ з грозою та 23-24 градуси тепла в денну пору доби.
Вікторія СЕМЕНЮК

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити