image
 |  0 7 Лютого 2020 | 13:33

Розпухла шия, увесь посинів: у Києві 2-річний хлопчик помер на прийомі у лікаря

У Києві під час проведення гастроскопії в дитячій лікарні помер 2-річний Максим Мигович. У трагедії батьки звинувачують лікарів.

За словами матері загиблого, її син ще у вівторок ввечері грав зі старшою сестрою – діти стрибали на ліжку. В руках у хлопчика була нога від ляльки.

"Він цю ногу гриз і, коли зістрибнув з ліжка на подушки, мабуть, поперхнувся", - розповіла мати Олена Мигович, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки європейців користуються вдома державною мовою? (МАПА)

Батьки відразу почали перевіряти горло, а через якийсь час дитину почало нудити. Максима госпіталізували в дитячу лікарню, де йому призначили гастроскопію. Під час першої процедури лікар сказав, що нічого в шлунку дитини не бачить, а тому призначив повторну процедуру. Під час неї в хлопчика з горла пішла кров, шия розпухла, він увесь посинів.

Експертиза показала, що смерть дитини настала через розрив глотки і стравоходу. Керівництво відділення ситуацію не коментує. Тут кажуть, що у них немає висновку.

За словами адвоката сім'ї, якщо лікарську помилку все-таки доведуть, то медика, який робив гастроскопію, можуть засудити на 5 років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити