image
 |  9 6 Січня 2023 | 17:44

Розробили ландшафтний дизайн площі біля Ковельської міськради

Виконком Ковельської міської ради заплатив з бюджету 49 500,00 гривень за розробку архітектурної концепції та ландшафтного дизайну території за об’єктом «Капітальний ремонт прибудинкової території та центральної площі перед будівлею Ковельської міської ради».

Бюджетні кошти перерахували 28 грудня 2022 року, про що свідчить трансакція, - пише Ковель медіа.

Одержувачем грошей є приватна підприємиця Юлія Рогожина із села Жидичин Луцького району Волинської області, основний вид її діяльності – діяльність у сфері архітектури.

Тендер з вищеназваним видом робіт виконком провів 12 грудня 2022 року. Юлія Рогожина була на ньому єдиним учасником.

За даними електронної системи публічних закупівель Prozorro, вона виграла ще два тендера, які проводив виконком Ковельської міської ради:

  • 8 липня 2021 року за послуги з обстеження технічного стану адміністративної будівлі за адресою: вул. Незалежності, 73 в м. Ковелі – 45 000,00 грн;
  • 3 вересня 2021 року за роботи з розробки проєктно-кошторисної документації по обєкту «Реконструкція адміністративної будівлі по вул. Незалежності, 73 в м. Ковелі» – 49 500,00 грн.

Нагадаємо, що у грудні 2022 року Господарський суд Волинської області визнав недійсними рішення уповноваженої особи виконкому й договір на проведення ТОВ «Бетон Брук Сервіс» робіт з реконструкції адміністративної будівлі у Ковелі на вулиці Незалежності, 73 за бюджетні кошти на суму 15,7 мільйона гривень. Цей договір підписали Ковельський міський голова Ігор Чайка та директор ТОВ «Бетон Брук Сервіс» Сергій Стрихарчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити