image
 |  2 18 Травня 2020 | 18:30

Розтрощив паркан та в’їхав у подвір'я будинку: розповіли про деталі ДТП у Луцьку

30-річний водій, який напередодні ввечері розтрощив паркан та в’їхав у подвір'я житлового будинку, не впорався з керуванням.

На місці аварії патрульні провели огляд водія на стан сп'яніння. Результат був негативним, розповів старший інспектор патрульної поліції Волині Богдан Павлович.

Нагадаємо, аварія трапилася, 17 травня, близько 21:00 у Луцьку по вулиці Ціолковського. Автомобіль Ауді на швидкості в'їхав у залізний паркан поблизу житлового будинку та зіштовхнувся з припаркованою на подвір'ї багатоповерхівки автівкою.

Зі слів Богдана Павловича, у автопригоді ніхто не травмувався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській ОДА дали туманні пояснення щодо доплат медикам

"Водій, керуючи транспортним засобом Audi A4, не впорався з керуванням через слизьку дорогу. Інспектори склали адміністративний протокол на громадянина за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 20-ти неоподаткованих мінімумів від доходів громадян, або позбавлення права керування ТЗ на строк від 6 місяців до року" – розповів патрульний.

Джерело: UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити