image
 |  0 11 Лютого 2022 | 12:12

Рух транспорту у Луцьку не збігається з інформаційним таблом на зупинках

У мережі частенько «гуляють» дописи лучан про те, що табло, які показують рух транспорту, помиляються, і маршрутку, яка повинна приїхати за 2 хвилини – доводиться чекати значно довше.

ВолиньPost з’ясували, у чому причина несправності і куди телефонувати, аби повідомити про проблему.

Нещодавно у нас був схожий інцидент. Обід, зупинка «медінститут». Їхати слід було до автостанції, а пряма – лише «двадцять восьма». Побачивши, що маршрутка прибуде лише через 26 хвилин (принаймні так показує табло) – вирішуємо, що поїдемо до «Там Таму». Однак уже за 5 хвилин табло показує, що 28-ма прибуде за 2 хвилини. Зрештою, маршрутка таки приїзджає швидше.

А куди дзвонити?

За словами головного спеціаліста відділу транспорту міської ради Володимира Степанова причина такого «багу» може бути у роботі самих перевізників. Адже водії користуються спеціальною карткою, коли розпочинають та завершують маршрут. Якщо зробити це невчасно – відповідно й дані табло покаже неправильні. Наприклад, водій «двадцять восьмої» у системі не зазначив, що завершив попередній маршрут, але виїхав за новим. А коли він «оновився» - система відразу розрахувала орієнтовний час прибуття до зупинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку забудовники намагаються здати в експлуатацію будинки із порушеннями (ВІДЕО)

Утім бувають й інші причини. Степанов пояснює: трапляється різне, може обірватися кабель, вимкнутись живлення чи виникнути проблеми з інтернетом.

Тож, якщо у виникають такі ситуації, варто відразу повідомити про це у відділ транспорту міської ради, зателефонувавши за номером 720353 або 777919, аби працівники знайшли корінь проблеми та якомога швидше її усунули.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити