image
 |  0 19 Грудня 2018 | 11:19

Руслан Кошулинський відвідав Волинь

Єдиний кандидат у президенти від націоналістів, екс-віце-спікер Верховної Ради свободівець Руслан Кошулинський зустрівся з громадою селища Стара Вижівка та міста Ківерці.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Політик прибув в область, аби поспілкуватися з місцевою громадою, розповісти про власне бачення розвитку України. Учасники зустрічі мали можливість задати численні питання Руслану Кошулинському. 

«Наше завдання – дати можливість українцям реалізувати себе у власній країні. Зараз цю можливість мають лише олігархи, які отримують казкові прибутки. А українці змушені масово покидати державу у пошуках кращого життя. Цьому має настати кінець», - наголосив націоналіст.

Також Руслан Кошулинський закликав підтримати на виборах до об’єднаних територіальних громад кандидатів від «Свободи», яких представили наприкінці зустрічей.

Зазначимо, що 23 грудня у Старій Вижівці та Ківерцях відбудуться вибори до новостворених ОТГ. Кандидатом на голову Старовижівської ОТГ з-поміж інших є свободівець Анатолій Лавринюк. А команду «Свободи» на виборах до Ківерцівської міської ОТГ очолює боєць російсько-української війни Максим Морозов.

   Зустріч Кошулинського у місті Ківерці 

Представлення кандидатів до Ківерцівської ОТГ

 Зустріч у Старій Вижівці 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити