image
 |  2 31 Березня 2021 | 09:36

Руслан Кошулинський вимагає визнати вибори на Прикарпатті недійсними і оголосити перевибори

Кандидат у народні депутати по виборчому округу №87 (Івано-Франківська область) Руслан Кошулинський вимагає визнати результати виборів недійсними та оголосити перевибори, зважаючи на численні порушення під час підрахунку голосів.

Про це він написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

«Очевидні факти підкупу голосів, численні порушення на дільницях і те, що зараз відбувається в ОВК — це яскравий приклад грубої, незаконної боротьби за владу. Зважаючи на численні порушення і на ситуацію, що зараз відбувається, вимагаємо визнати результати виборів недійсними і оголосити перевибори. Громада не повинна бути ошуканою. Ці вибори показали, що українці можуть об’єднатися і тепер потрібно скоординувати свої сили і перемогти у цій боротьбі за справедливість», — написав кадидат від партії «ВО «Свобода» Руслан Кошулинський.

Станом на 7:00 31 березня окружна виборча комісія округу №87 з довиборів у Верховну Раду в Івано-Франківській області підрахувала 67,52% голосів. Руслан Кошулинський поки набрав 28,88% і знаходиться на 2 місці.

Що було раніше?

Як інформує УНН, ОВК №87 відправила 14 дільничних виборчих комісій на перерахунок голосів з голосування на довиборах до Верховної Ради. А вночі було повідомлення про замінування ОВК, яке виявилося неправдивим.

Центральна виборча комісія станом на 15:50 30 березня опрацювала лише 67,52% протоколів з ДВК з Івано-Франківської області, показник не міняється з ранку.

Додамо, на довиборах в 87-му окрузі в Івано-Франківській області політсили «Слуга народу» і «За майбутнє» кожна заявили про перемогу своїх кандидатів – Василя Вірастюка та Олександра Шевченка. За офіційними даними, наразі лідирує Вірастюк. Народні депутати «Слуги Народу» вирушили на Івано-Франківщину з’ясувати ситуацію з підрахунком голосів у 87-му виборчому окрузі, де в неділю відбулися довибори у парламент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зупинений підрахунок: ЦВК замінила частину виборчкому в окрузі на Івано-Франківщині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити