image
 |  36 20 Квітня 2023 | 19:12

Рвані рани, переламана рука: у Нововолинську будинок престарілих звинувачують в недбалості

До лікарні потрапила одна із підопічних будинку престарілих, що у селі Благодатному Нововолинської громади. Жінка отримала перелом руки та рвані рани.

Про це пише Віталій Грабовський на сторінці Конституційно правовий конгрес – Нововолинська.

Грабовський Віталій як керівник відокремленого підрозділу ГО КПК - Нововолинська, звертається до влади міста та депутатів з вимогою створити ТСК тимчасово слідчу комісію із числа депутатів, громадськості, а також рідних чи близьких людей будинку пристарілих, що в селищі Благодатному.

«До мене звернулись люди, про не належне утримання людей похилого віку.

Залякують персонал, щоб нічого не розказували і не пускали відвідувачів. Відомо, що належного догляду у цьому будинку не утримують. Штиняє, всі обпісяні і т.д, брудно! Одежі не має, хоча за інформацією має все бути. Гроші, котрі виділяють на утримання цього будинку, туди не доходять. Вони голі, босі, голодні і хворі! Керівництво закриває на все очі та безвідповідально відносяться до своїх обов'язків. Прошу провести розслідування та притягнути винних до відповідальності Остапуся Володимира Андрійовича.

Мною буде направлено листи до Міністерств всіх рівнів. Влада повинна реагувати.

На фото бабуся яка на даний момент перебуває у лікарні(із переломом), який отримала перебуваючи під опікою у даному закладі по догляду за людьми похилого віку», - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити