image
 |  0 19 Вересня 2018 | 06:29

Samsung більше не випускатиме смартфони

Ось уже як більш ніж 10 років компанія Samsung займається випуском смартфонів, за які вона встигла досягти великих успіхів, нехай зараз її продукція і не може похвалитися чимось особливим.
Про це повідомляє iTechua.
Як вдалося з’ясувати 18 вересня 2018 року, даний виробник відчуває дуже велику конкуренцію з боку китайських брендів, які поступово наздоганяють його за всіма показниками. Як повідомляє корейське видання ETNews, на тлі цього південнокорейська корпорація збирається припинити виробництво смартфонів, але звичайно ж не всіх.
Зокрема, компанія Samsung має намір сильно змінити весь свій мобільний підрозділ, позбувшись від плутанини і відмовившись від випуску занадто бюджетних моделей з цінниками до 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. В першу чергу під удар потрапить модельний ряд Galaxy J, який незабаром перестане існувати, тобто телефони в його рамках випускатися більше не будуть. При цьому, виробник збільшить число моделей, доступних в лінійці Galaxy A.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Творці першого в Україні секс-шопу розповіли про інтимні вподобання українців

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити