image
 |  5 24 Жовтня 2018 | 08:23

«Санрайз» відреставрувало шість маршруток (ФОТО)

Шість капітально відреставрованих маршруток випустило підприємство «Санрайз» цьогоріч.
Таку інформацію поширив у Фейсбуку перший заступник міського голови Луцька Григорій Недопад.
За його інформацією, до завершення року на підприємстві планують зробити ще дві маршрутки. Три оновлених автобуси курсуватимуть за маршрутами №2 та №12.
"Маршрутки вийшли навіть кращими за нові, адже в процесі капремонту використали сучасні матеріали, були усунуті всі недоліки, допущені при конструюванні автобусів. Під час ремонту, від старих машин використали тільки каркас і деякі придатні деталі, все решта не підлягало ремонту через надмірну зношеність. Тепер у цих маршрутках новим є практично усе, починаючи від двигуна, і завершуючи сучасним салоном. Оновлене технічне оснащення, перетягнуті сидіння, обладнано додатковий обігрів, систему озвучення зупинок, створено умови для перевезення осіб з інвалідністю. За словами керівника підприємства Мирона Гневика, ремонт однієї маршрутки вартує в середньому 700 тисяч гривень, враховуючи капітальний ремонт двигуна. Двигун, як правило, обходиться в 90-120 тисяч гривень. Для такого капітального ремонту підприємство змушене залучати кредитні кошти, адже автопарк потребує невідкладного оновлення", - розкрив деталі посадовець.

На підприємстві «Санрайз» реставрацію пройшли маршрутки 2007-2010 років випуску. Прогнозується, що слугуватимуть вони довше та надійніше, ніж заводські.
Додамо, шо сфера пасажирських перевезень у Луцьку є однією з найбільш проблемних, а очільники управління транспорту продовжують демонструвати свою некомпетентність.



Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити