image
 |  0 12 Лютого 2019 | 17:47

Сапожніков формально вийшов з Комуністичної партії, а от совковий дух із нього не вийшов, - Киричук

У Нововолинську міська рада не спромоглася підтримати рішення про вивішування червоно-чорного прапора у визначні дні національно-визвольних змагань. Таке рішення було прийняте, але зі значними змінами, які докорінно викривлюють суть запропонованого свободівцями.

Про це у інтерв'ю ВолиньUA розповів депутат Нововолинської міської ради від ВО «Свобода» Вадим Киричук.

"Наш, свободівський проект рішення, навіть не винесли на сесію, попри те, що ряд громадських організацій патріотичного спрямування його підтримали. Промерська більшість прийняла рішення, згідно з яким у місті не заборонено вивішувати червоно-чорний прапор на держаних і приватних підприємствах, а от на міській раді червоно-чорного прапора не буде. Про що це свідчить? Як на мене, про те, що наш мер Віктор Сапожніков формально вийшов з Комуністичної партії, а от совковий дух із нього не вийшов. Він, мабуть, боїться навіть сидіти у приміщенні, де час від часу майорітиме революційний прапор. Така половинчастість нас обурює: дорослі чоловіки і зрілі політики не стають у позу розкаряки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Нововолинська під час Майдану прийняв орден від Януковича

У таку ж дивно-химерну позу мер міста став, коли йшлося про присвоєння загиблим у російсько-українській війні землякам звання «Почесний громадянин Нововолинська». Чомусь у сусідньому Володимирі-Волинському такі звання загиблим хлопцям присвоїли, а у Нововолинську до цього питання довелося повертатися декілька разів, допоки вдалося винести хоч якесь позитивне рішення. Така волокита – це ненормально!" - говорить депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити