image
 |  0 7 Грудня 2018 | 12:55

Мер Нововолинська під час Майдану прийняв орден від Януковича

Мер Нововолинська Віктор Сапожніком за останні роки відзначився тим, що під час подій на Майдані прийняв орден від Януковича та цього року подарував військовим техніку російського виробництва.

Минуло рівно 5 років, як Нововолинського міського голову Віктора Сапожнікова екс-президент України Віктор Янукович нагородив орденом «За заслуги» II ступеня. 

Про це йдеться в Указі президента № 671/2013 від 6 грудня 2013 року, опублікованому на офіційному сайті президента.

За 6 днів до цього, в ніч із 29 на 30 листопада, «Беркут» побив студентів на Майдані Незалежності в Києві, і вже 30 листопада в столиці почались масові протести з вимогою відставки Януковича.

Незважаючи на ці факти, Сапожніков прийняв орден.

Янукович нагородив Сапожнікова «за значний особистий внесок у зміцнення місцевого самоврядування в Україні, забезпечення розвитку територіальних громад, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм».

Читайте також: У Нововолинську шукають головного лікаря для медичного закладу

В Указі сказано, що людей нагородили «за значний особистий внесок у зміцнення місцевого самоврядування в Україні, забезпечення розвитку територіальних громад, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм».

Осінню цього року Нововолинський міський голова Віктор Сапожніком на День захисника України з помпою вручив представнику ракетно-зенітного полку бензопилу, виробником якої є російське військово-оборонне відомство «Ростех». 

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити