image
 |  0 21 Лютого 2019 | 09:13

Савченко не заспокоїться: голова Волинської ОДА оспорює «бюджетну» ухвалу суду

Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко заявив повторне клопотання, в якому просить долучити до свого судового позову про скасування «бюджетного» рішення Волинської обласної ради від 20 грудня 2018 року третю особу – департамент фінансів облдержадміністрації.

«ВолиньUА» нагадує, що Волинський окружний адміністративний суд, прийнявши позов до розгляду, цією ж ухвалою відмовив Олександру Савченку в залученні до участі у справі як третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача, департаменту фінансів Волинської ОДА. Оскільки ОДА, як ідеться в ухвалі суду, не вказала для цього правових підстав, передбачених статтею 49 КАС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд відмовив Савченку в забезпеченні «бюджетного» позову до Волиньради

У новому клопотанні Олександр Савченко з таким рішенням суду «не погоджується повністю». Він вважає, що така ухвала суду зачіпає права та інтереси департаменту фінансів Волинської ОДА як місцевого фінансововго органу, на який покладені функції формування та складання проекту обласного бюджету. А тому просить суд ще раз розглянути клопотання про залучення до справи департаменту фінансів Волинської ОДА.

Вочевидь, без фінансистів у суді «губернатор» Волині у своїй правоті не впевнений…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Бюджетний бій» між Савченком та Волиньрадою суд призначив на березень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити