image
 |  0 14 Лютого 2019 | 08:59

«Бюджетний бій» між Савченком та Волиньрадою суд призначив на березень

Волинський окружний адміністративний суд врешті прийняв до розгляду та відкрив провадження в адміністративній справі за позовом голови Волинської ОДА Олександра Савченка до обласної ради про визнання протиправним та скасування рішення від 20 грудня 2018 року №22/13 «Про обласний бюджет на 2019 рік».

За інформацією «ВолиньUA», відповідну ухвалу суд виніс 12 лютого 2019 року.

Як ідеться в ухвалі суду, розпорядженням керівника апарату суду від 12 лютого 2019 року призначено повторний автоматизований розподіл справи між суддями. Згідно з протоколом розподілу, визначено головуючого суддю Костюкевича Сергія Федоровича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Волинської ОДА взяв на себе функції судді

«Враховуючи категорію та складність справи, відповідно до частин третьої та четвертої статті 257 КАС України, справа підлягає розгляду та за правилами загального позовного провадження, особливістю якого є проведення підготовчого засідання», – йдеться в ухвалі судді Сергія Костюкевича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позов Савченка швидше скидається на політичну аферу, аніж на юридичний акт, – фракція ВО «Свобода»

Підготовче засідання в цій резонансній справі суд призначив на 11 березня в 10:00 годині у залі судових засідань Волинського окружного адміністративного суду.

Ухвалою від 12 лютого суд встановив також строки подання сторонами відзиву на позов, відповіді на відзив та заперечення проти нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через «заблокований» бюджет щодо посадовців Волинської ОДА розпочали досудове розслідування

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити