image
 |  4 18 Грудня 2018 | 19:04

СБУ планує допитати настоятеля Києво-Печерської лаври

Його мають викликати на допит в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками).

Про це повідомляє УНІАН.

Служба безпеки України планує найближчими днями викликати на допит настоятеля Києво-Печерської лаври Павла (Лебідя). 

Про це  сказала речник СБУ Олена Гітлянська.

"Планується найближчими днями", - повідомила Гітлянська, відповідаючи на питання щодо виклику на допит настоятеля Києво-Печерської лаври. Його планують викликати як свідка в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 161 Кримінального кодексу України (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками).

30 листопада, правоохоронці провели обшуки у настоятеля Києво-Печерської лаври Павла в Бориспільському районі Київської області. За словами речника Головного управління Нацполіції України у Київській області Миколи Жуковича, вилучено все необхідне для подальших слідчих дій щодо владики Павла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УПЦ МП покарала ще кількох кліриків через участь в Об’єднавчому Соборі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити