image
 |  5 7 Грудня 2019 | 13:09

СБУ спіймала рекордну контрабанду цигарок на Волині (ФОТО)

Незаконне ввезення до України оптових партій цигарок іноземних марок блокувала Служба безпеки України під час операції у Волинській області.

Про це пише пресслжуба Служби безпеки України у Волинській області.

У межах розпочатого кримінального провадження, оперативники спецслужби встановили, що мешканець сусідньої країни організував механізм незаконного ввезення цигарок на територію України. Він приховував тютюнові вироби серед вантажів, які ввозилися в нашу країну на адресу підприємства, що є одним з найбільших постачальників сировини для виготовлення меблів.

У ході операції правоохоронці зупинили у Турійському районі Волині фуру, яка в’їхала в Україну через пункт пропуск «Городище» Рівненської області. За документами водій переміщував вантаж деревостружних плит.

Читайте також: На Харківщині працівники лісгоспу незаконно вирубали дерев на понад 5,5 мільйонів

Під час огляду автомобіля співробітники СБУ виявили 130 тисяч пачок цигарок іноземного виробництва, прихованих в порожнинах, спеціально облаштованих серед вантажу. За попередньою оцінкою, вартість виявлених тютюнових виробів становить понад 5 мільйонів гривень.

За інформацією спецслужби, цигарки транзитом через нашу країни ділки планували переправити до країн ЄС.

Тривають слідчо-оперативні дії за ст. 204 Кримінального кодексу України, для встановлення і притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до контрабандної діяльності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити