image
 |  4 29 Липня 2021 | 10:16

СБУ викрила розтрату бюджетних 15 мільйонів у зерновій держкорпорації

Служба безпеки України спільно з НАБУ і САП викрили корупційну схему в АТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" - колишній директор філії держпідприємства підозрюється у розтраті майже 15 млн бюджетних гривень.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"За даними слідства, посадовець організував корупційний механізм одержання грошей на продажі агропродукції. Учасники оборудки незаконно відчужили 3,2 тис тонн зернових із державного елеватора і реалізували їх через афілійовані структури.

Наразі організатору схеми повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) ККУ. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - заявили у відомстві.

У межах кримінального провадження тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову «бронза»: український плавець Романчук — третій на п'єдесталі Олімпіади

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити