image
 |  9 25 Лютого 2023 | 21:51

СБУ виявила 4 випадки фотозйомки військової техніки: волинян просять цього не робити

Мешканців Шацької громади просять не здійснювати фото- та відеозйомку військової техніки і військових об’єктів.

Про це інформує сайт Шацької селищної ради, - пише ВолиньUA.

Минулого року Служба безпеки України зафіксувала на території Шацької громади 4 випадки фотографування мешканцями процесу переміщення військової техніки.

Варто пам’ятати, що такі дії можуть призвести до вчинення злочину, передбаченого ст. 114-2 КК України «Несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення ЗСУ чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного чи надзвичайного стану», а також створити загрозу ворожих авіа- чи ракетних ударів по місцях скупчення військ чи об’єктах критичної інфраструктури.

Просять мешканців громади не здійснювати фото- та відеозйомку військової техніки і військових об’єктів в умовах воєнного стану, не викладати в соцмережі, аби не заподіяти шкоду обороноздатності громади та цивільному населенню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість городів - котеджі: під Луцьком шаленими темпами зводять незаконні будинки (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити